DAGENS OUTFIT


DAGENS OUTFIT


frisör och shopping


Lack tights från bikbok
Svart tunika från bikbok
Smycken från glitter

Jag har också köpt en rosa läppglans på en makeup / parfymeri. Parfymelle?
Idag var jag hos frisören och ja. Var där i 2 timmar. Resultatet var mycket bra, så jag är glad!

who's the new fjortizz in town?


Og ja, dette er en kødd! haha. Hadde sikkert 1 kilo med brunkrem i ansiktet + litt pudder også masse maskara, leppestift, lipgloss og øyenskygge!

rökning gör dig inte cool

Börja inte röka. Det är inte cool, bara farliga för din hälsa.

Vad är bra att ha en cigarett mellan läpparna?
Jag väljer antingen en penis än en cigarett.

Och nej, jag röker inte. Jag är nykter på allt, eller nåt sånt.

till er med hårförlängningar

Vad gör du med ditt hår?
Vilka produkter använder du?
Plattång?
Något annat?


Om du inte har hört vad jag har sagt, så var det: Man kan faktiskt se hair extensionet, eftersom det är så smidigt. Du kan också se att mitt hår slutar på en plats, också kommer plötsligt hair extensionsene lite längre ner, + att de är i en annan färg. Men vad tror du? Blender håret bra tillsammans? Funderar du på att köpa hair extensions?

Følg min blogg med bloglovin

en kall start på dagen

Under de första timmarna i skolan idag så åkte vi upp till Varden, ett slags damm. Vi tog bilder och vi har använt ljus som ett tema i det förflutna. Vi har också fått i uppgift att skapa ett collage av minst 8 bilder och sedan skriva lite om bilderna. Jag kan säga att jag var nästan på väg att dö av köld och svält där, eftersom jag inte hade ätit frukost och hade inte världens varmaste kläder på mig heller.

Här är några av bilderna jag tog idag
:

Vad tycker du om bilderna?

veckans blogg

Varje söndag så jag ska lägga upp en blogg, som jag har som en favorit eller som jag tycker borde få lite mer uppmärksamhet. Du kan också lämna länken till din blogg, om du vill vara veckans blogg, men jag kommer att välja en. Du kan också säga några ord om varför jag ska välja din blogg.

Denna veckan är det:

hairextensions, outfit och dagens event


Som jag sa i videon, kommer jag att färga mitt hår hos frisören, men jag glömde att säga att jag kommer att klippa mitt eget hår och falska också. Dagens outfit är en leopard top från HM.com och samma byxor som jag hade i går (från Lindex). Plus ett armband från Hm.com.

Om 45 minuter ska jag till Molde att vara med min pojkvän, för i morgon är det skolan igen. Det kommer att bli en lugn dag, eftersom vi bara har två olika ämnen. Tillval och norska. Vad har du i morgon?

gnista et ljus



Det finns så mycket ondska i denna värld.
Världen blir allt hårdare varje dag.
Många är likgiltiga, slutar och bry sig om dom andra,
dom slutar att se vad som egentligen händer.
Följ denna länk och gnista ett ljus för fred,
eller gnista ett ljus av något du önskar dig
eller för någon du älskar i.


Klicka!

Jag har tänt ett ljus för flickan som gick bort från denna värld i 1996. Hon var min bästa vän och jag saknar dig mycket.

min familj i bilder


Tok meg en titt i skuffa her på rommet isted og der fant jeg en del bilder. Dette er da av familien min og jeg kan si at vi har forandret oss en del. Det er veldig koselig å se på dette og da, mimre litt tilbake til de yngre dagene. Jeg kan virkelig se at pappa har sine ansiktstrekk i fra bestefar, selv om det også kan minne meg om onkel i tillegg.

På bryllupsbildet så minner pappa om Torbjørn, eller noe i den duren. Det er liksom et litt langt ansikt også det smilet, hehe. Jeg har i alle fall fått mamma sin nese, bare ikke like stor, som hun sier. Det er det at jeg har sånn "splitta" nese, slik som folk har på haka, haha.

Husker at det bildet av meg ble tatt i barnehagen, nede i fjøra. Selv om dette er lenge siden og hukommelsen min ikke er så god, så husker jeg det faktisk. Barnehagen var koselige tider det. Ikke noe stress! Bare kos og sovetimer. Er det ikke slik barnehagen er da? ;)

(Ledsen, men det var inte på svenska den här gången, var för mycket text att översätta, hehe.)

high waist skirt - hiss eller diss?


gårdagens bilder - katt, mig och nattmat


Vill du ha något litet att äta på kvällen - ta en yoghurt! Jag åt en från Nyt, med äpple och kanel.

video: katt, bilder och tour


Jag kommer med bilder i morgon, för nu behöver jag min skönhetssömn. Kom ihåg att kommentera!

vi har det ganska bra, faktiskt

Jag tittar ut genom fönstret. Regnet faller ner. Jag kämpar för att få en uppgift gjort färdigt i norska. Ravnkjell Frøysgode - En isländsk saga. Vad ska jag göra med det senare i livet? Vi har just varit föremål för handel på Rema 1000. Jag, en 18-årig flicka komma dit med noll pengar. Då är det bra att ha sina föräldrar i närheten. Right? Iskaffe (Mocca), Snack Chips och choklad russin. Otroligt bra!

Tänk hur lyckliga vi är. Vi som bor i rika länder. Vi lever väl. Har hus, mat, kläder och pengar. Tänk på alla de länder som inte har detta. Tänk på hur många människor dör eftersom de inte har ett hem, mat eller kläder. Varför måste det vara så?


when you look me in the eyes


videoblogg: jag sjunger :o


my creativity in pictures











i heart lookbook


Har du Lookbook?
Lämna din länk då!

blowing in the wind


Denna bild är från när jag och min grupp gick en promenad för att ta bilder med ljus som tema, på ett sätt. Vi borde åtminstone försöka använda ljus på bilderna vi tog. Även så tog jag bilder av mycke konstigt saker också och jag gillade det här väldigt mycket. Jag ska vara säker på att lägga upp några bilder jag har tagit, eftersom jag älskar att ta bilder!

Gillar du ta bilder?
Äger du en kamera?

my heart melted to the ground


Det regnade nästan hela dagen och det gör mig mycket ledsen, egentligen. Mitt humör reagerar mycket på vädret. Är du en av dem? Försöker åtminstone att hålla stämningen upp. Nu måste jag göra lite läxor innan jag kommer att sjunga en sång till en blogg konkurrens.  Har du några tävlingar på gång?

Musik atm: Leona Lewis - Bleeding love

bloglovin

RSS 2.0